Information om cookies.

Vi använder cookies på för att tillhandahålla våra tjänster.

Leverans- och betalningsvillkor


Priser

Alla priser är inklusive svensk mervärdesskatt.

Frakt

  • Enhetsfrakt 65,00 kr (undantag för produkter som skärmar och sadlar där frakten är 150 kr)
  • Vid rekommenderat tillkommer 80,00 kr
  • Om ordervärdet överstiger 800,00 kr tillkommer alltid kostnaden för rekommenderad frakt

Fraktbolag

Vi använder oss av PostNord där vi har ett avtal.

Betalning

Betalning sker till bankgiro. Betalningen ska vara oss tillhanda innan beställda varor levereras till dig. Information om konto nummer får du i det ordererkännande som skickas till dig direkt efter du gjort din beställning. Betalning ska ske senast 5 dagar efter att du gjort din beställning. Om betalning inte kommit oss tillhanda senast 5 dagar efter beställningsdatum kommer din beställning att annulleras.

Restnotering

Vi restnoterar vanligtvis ej varor till privatkunder, om ej annat bestäms mellan oss och kunden. Varan måste därför beställas om. Vi reserverar oss för att prisändringar kan ske när som helst och att beställningar i vissa fall ej kan fullgöras p.g.a. varubrist eller ”force majeure”.

Orginalnummer

Originalnummer används på denna webbsida endast i referenssyfte och har ingen som helst koppling mellan MCB Center och någon motorfabrikant eller tillverkare.

Retur p.g.a. felbeställning

Anmärkning skall vara gjord inom 10 dagar efter leverans. Varan skall vara tillbaka hos oss inom 15 dagar efter anmärkningens datum, för att full återbetalning skall gälla. I annat fall debiteras en ”hyresavgift” på 10% av varuvärdet för varje påbörjad vecka som returen försenats, detta p.g.a. att vi kan vara i behov av varan till någon annan kund. Samt att om varan ej är i fullständigt nyskick när vi återfår den, så reduceras priset med 50%. Alla reklamationer skall göras skriftligt på medföljande retursedel och skickas till oss. Beskriv utförligt vad som är felaktigt och vilken åtgärd som önskas. Varan och retursedeln skickas till:

MCB Center
Kumla-Björka 330
69293 Kumla

Du betalar frakten på posten och får summan tillbaka när vi mottagit din retur, om felet som uppstått är p.g.a. oss. Vid retur av större varor som inte kan skickas som brev, utan måste skickas som paket. Kontakta oss på MCB Center, så skickar vi en fraktsedel för paket till dig. Om du är osäker på hur du skall gå tillväga med din reklamation så kan du ringa till oss på telefonnummer: 070-7831384.

Retur p.g.a. MCB Center

Returer som beror på att MCB Center har skickat fel vara eller en trasig/felaktig vara. Måste vara oss tillhanda inom 30 dagar för att vi skall ha möjlighet att rätta till felet. På grund av detta uppmanar vi alla våra kunder att kontrollera sina paket direkt de får dem.

Transportskador

Vid eventuella transportskador skall DU anmäla det till postkassören, som hjälper dig att fylla i en skadeblankett.